Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Mε το ολοένα και αυξανόμενο κύμα Ελλήνων μεταναστών προς Ευρώπη θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν πλέον οι ακροδεξιοί τι εστί να είσαι ανεπιθύμητος μετανάστης. Τώρα που θα βλέπουν τα αδέλφια και τους φίλους τους να χάνονται θα κατανοήσουν όσα μέχρι πρότινος μισούσαν. Θα αντιληφτούν πως η άνοδος της ακροδεξιάς πεποίθησης στα κρατίδια της Ευρώπης δεν ήταν τίποτα άλλο από την επιβράβευση τους στον ισόβιο εγκλεισμό τους!

ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ…

ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ

ΠΙΣΤΟ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ.

Τώρα θα καταλάβουν πως ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και οι δολοφονικές προθέσεις που είχαν και ασκούσαν προς τους οικονομικούς προσφυγές δεν ήταν τίποτε άλλο από την επένδυση μιας φωτοτυπίας του μέλλοντος των ίδιων και των παιδιών τους, στην μοιραία κατάσταση που θα βρεθούν με την σφραγίδα τους που θα έχει την υπογραφή τους!!!!!!!!

Η μαθηματικά ακριβής στατιστική είναι ξεκάθαρη και στυγνότατη: Όταν θα παρακαλάνε για ένα μεροκάματο τον Νορβηγό, τον Γερμανό και τον Γάλλο και αυτός θα τους λέει: μάθετε πρώτα καλά την γλώσσα και μετά ελάτε στο εργοστάσιο.. ας απευθυνθούν στον Μητροπολίτη Άνθιμο.

Όταν θα ζαλίζονται από την πείνα και θα αρπάζουν τσάντες από τα κοριτσάκια που κάνουν shopping therapy και θα συλλαμβάνονται και θα φυλακίζονται σαν κοινοί εγκληματίες τότε να απευθυνθούν στον Καρατζαφέρη!

Όταν θα κρύβονται από σοκάκι σε σοκάκι επειδή είναι μελαψοί, στις κοινωνίες των πιο λευκών από αυτούς θα καταλάβουν πως όταν ασκούσαν το ανθρωποκυνηγητό στα στενά της Αθήνας προς τους μετανάστες, αυτό ήταν πολιτικό έγκλημα και δεν είχε σκοπό την προστασία των εθνικών συμφερόντων αλλά είχε στόχο τους ίδιους!

Όταν θα κρύβονται γιατί το προηγούμενο βράδυ είχαν σφάξει έναν ομοιοπαθή τους θα καταλάβουν διότι τότε δεν θα τους προστατεύει καμία συνθήκη και οι εκεί Έλληνες θα τους βλέπουν σαν «ένα ξένο σώμα». (όπως μου λέει ο φίλος Δημήτρης, στην Αγγλία έχουν αρχίσει τα ανέκδοτα για τους Έλληνες!)

Όταν θα είναι μετανάστες, στο πρόσωπο του (σφαγμένου από τους ίδιους) Αλβανού, Πακιστανού και Παλαιστίνιου δεν θα βλέπουν μόνο το μέλλον τους αλλά θα τον βλέπουν και σαν αδελφό τους!

Ναι τότε θα νιώσουν μίσος για το «εθνικό» παρελθόν τους. Ας διαψευστώ για να μπορέσω να τους δω να δικάζονται στην Ελλάδα από τα λαϊκά δικαστήρια που οσονούπω, δηλαδή, αρχίζουν να στήνονται όχι από πεποιθήσεις αριστεριστών αλλά από τους μέχρι πρότινος απεργοσπάστες και απολιτικούς.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ! (ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΟΤΙΚΟ)

Ένα κείμενο απο τον πάντα μπροστά κατα π/2 τζιπάκο! Βεβαια τα αρρωστα εθνίκια που αναφέρεται φυσικά και δεν θα πινάσουν ποτέ, γιατι έχουν τόσους γερολαδάδες στις φράξιες τους που κάπως θα βολευτούνε...
Επειδή όμως λύσεις υπάρχουν πάντα, αν ξυπνήσει ο ντουνιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς!!!

Υ.Γ. Βέβαια υπάρχει και ένα άλλο ρητο. Αντε γαμήσου εργατιά.... αν ξυπνήσεις μονομιάς θα έρθει αναποδα ο ντουνιάς, μα εσύ έμαθες να προσκινάς και είσαι άξιος κλοτσιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου